Më në fund edhe BE-ja ka rrokaqiellin më të lartë

Intempo, që është ndërtuar në qytezën turistike Benidorm të Spanjës është kulla më e lartë e Bashkimit Evropian (187 metra).

1678386
Më në fund edhe BE-ja ka rrokaqiellin më të lartë

Intempo, që është ndërtuar në qytezën turistike Benidorm të Spanjës është kulla më e lartë e Bashkimit Evropian.

Rrokaqielli “Intempo” është 187 metra i lartë dhe ka 47 kate. Pas shumë problemeve financiare që zgjatën 17 vite më në fund përfundoi ndërtimi i kulla gjigande.

Një hyrje në katin e çatisë së kullës është përcaktuar përafërsisht 2 milionë euro.

100 nga 256 hyrje që ka gjithsej “Intempo” u shitën gjatë procesit të ndërtimit.Lajme të ngjashme