Në 22 qershor fillojnë fluturimet Ankara-Londër me “Pegasus”

Shoqëria ajrore “Pegasus” në 22 qershor do të fillojë fluturimet direkte nga aeroporti “Esenboğa” i Ankarasë për në aeroportin “Stansted” të Londrës.

1626837
Në 22 qershor fillojnë fluturimet Ankara-Londër me “Pegasus”

Në një komunikatë të shkruar që ka bërë në lidhje me fluturimet “Pegasus” thotë:

“Janë hapur për shitje biletat për fluturimet Londër (Stansted)-Ankara (Esenboğa) që nga 22 qershori 2021 dhe këto fluturime do të realizohen”.Lajme të ngjashme