“Fitch Ratings” rrit parashikimin për ekonominë turke

Agjencia ndërkombëtar e vlerësimit të kreditit, “Fitch Ratings” konfirmoi notën e kredisë së Turqisë si “BB-“ dhe pas revizionimit të notës së kredisë për Turqisë nga “negativ” e përmirësoi në “të qëndrueshme”.

1587296
“Fitch Ratings” rrit parashikimin për ekonominë turke

Agjencia ndërkombëtar e vlerësimit të kreditit, “Fitch Ratings” konfirmoi notën e kredisë së Turqisë si “BB-“ dhe pas revizionimit të notës së kredisë për Turqisë nga “negativ” e përmirësoi në “të qëndrueshme”.

Agjencia ndërkombëtare e vlerësimit të kreditit, “Fitch Ratings” revizionoi notën e kredisë për Turqinë.

Sipas deklaratës së bërë nga agjencia, konfirmoi notën e kredisë së Turqisë si “BB-“ sipas valutës së huaj afatgjatë kurse pas revizionimit të notës së kredisë për Turqisë nga “negative” e përmirësoi atë në “të qëndrueshme”.Lajme të ngjashme