Turqia dhe Britania nënshkruajnë marrëveshjen e Tregtisë së Lirë

Presidenti Erdogan bëri deklaratat pas takimit të kabinetit presidencial.

1553680
Turqia dhe Britania nënshkruajnë marrëveshjen e Tregtisë së Lirë

"Marrëveshja e Tregtisë së Lirë me Britaninë do të jetë marrëveshja jonë më e rëndësishme tregtare pas Marrëveshjes së Unionit Doganor," tha Presidenti Recep Tayyip Erdogan.

Presidenti Erdogan bëri deklaratat pas takimit të kabinetit presidencial.

“Kjo do të jetë marrëveshja jonë më e rëndësishme tregtare pas Marrëveshjes së Unionit Doganor (1996). /.../. Duke filluar nga 2021, fillon një epokë e re në të cilën Turqia dhe Britania do të fitojnë”, bëri të ditur Presidenti Erdogan.

 


Lajme të ngjashme