Qendrat e turizmit dimëror në Turqi përgatiten të hapin sezonin në dhjetor

Qendrat e turizmit dimëror në destinacionet kryesore turke si Palandoken në Erzurum, Erciyes në Kayseri dhe Uludag në Bursa po përgatiten të hapin sezonin në dhjetor.

1536924
Qendrat e turizmit dimëror në Turqi përgatiten të hapin sezonin në dhjetor

Qendrat e turizmit dimëror në destinacionet kryesore turke si PalandokenErzurum, ErciyesKayseri dhe UludagBursa po përgatiten të hapin sezonin në dhjetor.

Si pjesë e luftës kundër llojit të ri të koronavirusit (COVID-19), objektet që morën "Certifikatën e Turizmit të Sigurt" dhe zbatuan të gjitha masat shëndetësore vazhdojnë të punojnë për ta kthyer recesionin në periudhën e epidemisë në një mundësi.

Operatorët turistikë në Rusi dhe Ukrainë janë kthyer drejt Turqisë pasi vendet si Zvicra, Franca dhe Austria mbyllën trafikun e linjave ajrore për të luftuar me rritje të shpejtë të rastet të infektimeve me COVID-19 në Evropë.

Qendra skish Palandoken në Erzurum, e cila gjithashtu merr prenotime të mira nga Ukraina dhe Rusia, do të hapë sezonin më 4 dhjetor.

Duke filluar nga 27 dhjetori, janë planifikuar tre fluturime të drejtpërdrejta në javë nga Ukraina dhe Rusia për në Erzurum.

Përveç kësaj gjithashtu pritet që 2-3 avionë në javë të mbërrijnë në Bursa nga këto dy vende.

 


Lajme të ngjashme