Vazhdojnë punimet për ndërtimin e fabrikës së automobilit të Turqisë

Në Bursa vazhdojnë me shpejtësi punimet për ndërtimin e Qendrës së Dizenjimit dhe Prodhimit “Platforma TOGG”, ku do të prodhohet automobili vendor i Turqisë me markën “TOGG”.

1530627
Vazhdojnë punimet për ndërtimin e fabrikës së automobilit të Turqisë

Në Bursa vazhdojnë me shpejtësi punimet për ndërtimin e Qendrës së Dizenjimit dhe Prodhimit “Platforma TOGG”, ku do të prodhohet automobili vendor i Turqisë me markën “TOGG”.

Në profilin e saj në «Twitter» TOGG ka postuar një video me detaje mbi ecurinë e punimeve.

“Punimet vazhdojnë me gjithë shpejtësinë në kompleksin tonë në Gemlik. Pas uzinës së lyerjes me bojë dhe energjisë, punimet kanë përfunduar në masën 90% edhe në forcimin e themeleve të uzinës, ku do të prodhohet trupi i automobilit. Vazhdoni të na ndiqni. #YeniLigGemlik”, thuhet në postimin e platformës TOGG.

 


Lajme të ngjashme