Ftoi i Sahinkayasë eksportohet në 10 vende

Fruta e ftoit që kultivohet në lagjen Sahinkaya të rrethit Kahramanmaras dhe njihet ndër popull si “floriri i verdhë” eksportohet në 10 vende.

1529319
Ftoi i Sahinkayasë eksportohet në 10 vende

Fruta e ftoit që kultivohet në lagjen Sahinkaya të rrethit Kahramanmaras dhe njihet ndër popull si “floriri i verdhë” eksportohet në 10 vende.

Ftoi i Sahinkayasë preferohet jashtë shtetit veçanërisht prej aromës dhe se është e lëngshme.

Kjo frutë, që është shumë cilësore dhe blihet që në degë nga kompania furnizuese, eksportohet në 10 vende si Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Rusi, Arabia Saudite, Iran dhe Irak.

 


Lajme të ngjashme