Albayrak për anijen turke të sondazheve: “Fatih” filloi eksplorimin në Detin e Zi

Ministri i Thesarit dhe Financave, Berat Albayrak bëri një postim në median sociale në lidhje me anijen e shpimit “Fatih”, që ka filluar kërkimet për hidrokarbure në lokacionin “Turkali-1”.

1522604
Albayrak për anijen turke të sondazheve: “Fatih” filloi eksplorimin në Detin e Zi

Ministri i Thesarit dhe Financave, Berat Albayrak bëri një postim në median sociale në lidhje me anijen e shpimit “Fatih”, që ka filluar kërkimet për hidrokarbure në lokacionin “Turkali-1”.

Ai postoi deklaratën e Ministrit të Energjisë dhe Burimeve Natyrore, Fatih Donmez i cili tha: " Sonda e “Fatih” ka filluar të rrotullohet në Detin e Zi. Pas punës përgatitore, ne filluam shpimet në pusin “Turkali-1”. Sondazhi do të zgjasë 75 ditë. Qoftë i begatë".

“Qofshin më shumë udhëtime, qofshin më shumë fitore! Anija jonë e sondazheve “Fatih” filloi eksplorimin e saj në “Turkali-1” (në Detin e Zi). Fat të mbarë", shkroi Ministri i Thesarit dhe Financave, Berat Albayrak në postimin e tij në median sociale.

 


Lajme të ngjashme