Grupi i G20-së diskuton efektet e procesit pandemik dhe zgjidhjet globale për këto probleme

Ministri i Thesarit dhe Financave Berat Albayrak njoftoi se me vendet e G-20 kanë diskutuar planin e veprimit kolektiv për të cilin ranë dakord me ministrat e Financave dhe guvernatorët e Bankave Qendrore për rimëkëmbjen e ekonomisë globale.

1509091
Grupi i G20-së diskuton efektet e procesit pandemik dhe zgjidhjet globale për këto probleme

Ministri i Thesarit dhe Financave Berat Albayrak njoftoi se me vendet e G-20 kanë diskutuar planin e veprimit kolektiv për të cilin ranë dakord me ministrat e Financave dhe guvernatorët e Bankave Qendrore për rimëkëmbjen e ekonomisë globale.

Albayrak, në mesazhin e postuar në llogarinë e tij në Twitter, deklaroi se kanë zhvilluar takime me ministrat e Financave dhe guvernatorët e Bankave Qendrore të vendeve G-20, me të cilët kanë diskutuar për efektet e procesit pandemik dhe zgjidhjet globale për këto probleme.

Në fotografitë e postuara nga ministri Albayrak dukej që mbledhja ishte realizuar me anë të videokonferencës, ndërsa bëhet e ditur se gjatë mbledhjes u fol për operacionet e planit të veprimit kolektiv të rënë dakord për rimëkëmbjen ekonomike globale mbi bazën e vendeve.Lajme të ngjashme