Zhvillohet mbledhja e Komitetit të Stabilitetit dhe Zhvillimit Financiar

Ministri i Thesarit dhe Financave, Berat Albayrak bëri të ditur se në mbledhjen e Komitetit të Stabilitetit dhe Zhvillimit Financiar (FIKKO) u konsultuan në lidhje me programet ekonomike kombëtare dhe gjendjen financiare globale.

1481120
Zhvillohet mbledhja e Komitetit të Stabilitetit dhe Zhvillimit Financiar

Ministri i Thesarit dhe Financave, Berat Albayrak bëri të ditur se në mbledhjen e Komitetit të Stabilitetit dhe Zhvillimit Financiar (FIKKO) u konsultuan në lidhje me programet ekonomike kombëtare dhe gjendjen financiare globale.

Në postimin e bërë në “Twitter” ai bëri të ditur se u zhvillua mbledhja e gushtit të Komitetit të Stabilitetit dhe Zhvillimit Financiar.

“Konsultuam programet ekonomike kombëtare dhe gjendjen financiare globale. Vitin 2020 do ta vazhdojmë me këtë performancë dhe urojmë që vitin e ardhshëm ta çojmë këtë edhe më përpara”, tha Albayrak.Lajme të ngjashme