Ministri turk i Energjetikës: “Oruç Reis” bën radiografinë e deteve tona

Ministri i Energjetikës dhe Burimeve Natyrore, Fatih Dënmez (Fatih Dönmez) njoftoi se në det [Mesdhe] janë hedhur kabllo sizmike për kërkime sizmike 2-dimensionale si pjesë e punimeve që vazhdojnë në Mesdhe për eksplorimin e hidrokarbureve.

1471696
Ministri turk i Energjetikës: “Oruç Reis” bën radiografinë e deteve tona

 

Ministri i Energjetikës dhe Burimeve Natyrore, Fatih Dënmez (Fatih Dönmez) njoftoi se në det [Mesdhe] janë hedhur kabllo sizmike për kërkime sizmike 2-dimensionale si pjesë e punimeve që vazhdojnë në Mesdhe për eksplorimin e hidrokarbureve.

Fatih Dënmez postoi një mesazh në profilin e tij në «Twitter» në lidhje me aktivitetin e anijes “Oruç Reis”.

"Oruç Reis u bën radiografinë deteve tona",- thotë Dënmez.

"Deri në 23 gusht, në Mesdhe do të hidhen gjithsej 1.750 kilometra kabllo sizmik (streamer) për hulumtime sizmike dydimensionale. Rrugë të mbarë dhe e paçi të lartë energjinë!”,- përshëndet ministri ekuipazhin e anijes që vazhdon misionin në Mesdhe.Lajme të ngjashme