Nesër rifillojnë fluturimet mes Rusisë dhe Turqisë

Rusia me Turqinë rifillojnë fluturimet, që ishin ndërprerë për shkak të pandemisë së koronavirusit të llojit të ri Covid-19.

1465170
Nesër rifillojnë fluturimet mes Rusisë dhe Turqisë

Rusia me Turqinë rifillojnë fluturimet, që ishin ndërprerë për shkak të pandemisë së koronavirusit të llojit të ri Covid-19.

Duke filluar nga nesër (1 gusht) do të bëhen fluturime nga qytetet Moskë,Shën-Petërburg dhe Rostov të Turqisë për në qytetet Ankara dhe Stamboll të Turqisë.

Kurse nga data 10 gusht do të realizohen fluturime reciproke për dhe nga Antalie, Bodrum dhe Dalaman.

Vitin e kaluar Turqia mirëpriti 7 milionë turistë rusë.

Rusia qëndron në krye të listës së vendeve që dërgojmë më së shumti turistë në Turqi.

 


Lajme të ngjashme