Erdogan: Ekonomia jonë jeton një shtytje të madhe rritjeje

Presidenti Recep Tayyip Erdogan tha se të gjithë indikatorët kryesorë tregojnë se Turqia është në prag të një hovi të madh.

1444484
Erdogan: Ekonomia jonë jeton një shtytje të madhe rritjeje

Presidenti Recep Tayyip Erdogan tha se të gjithë indikatorët kryesorë tregojnë se Turqia është në prag të një hovi të madh.

Erdogan, nga Pallati Vahdettin në Stamboll, mori pjesë me anë të videokonferencës në ceremoninë e projektit ambientalist mbi lumin Ergene ku tha: “Jemi të vendosur për të ecur drejt objektivave tona pa toleruar kurrë në investim, prodhim, rritje ekonomike e punësim”.    

“Pavarësisht epidemisë së koronavirusit të tipit të ri (Covid-19) që filloi në muajin mars, vazhdoj me tërë peshën në muajin prill dhe u ngadalësua në muajin maj, në 5 muajt e parë të këtij viti u inauguruan 520 fabrika të reja”, tha Erdogan.

Ai tha se presin të arrijnë një rritje të fuqishme ekonomike edhe gjatë 2 çerekëve të fundit të vitit.   Lajme të ngjashme