Turqia organizon panaire në mjedis virtual

Ministrja e Tregtisë, Ruhsar Pekcan njoftoi se panairet e shtyra ose të anuluara gjatë epidemisë së llojit të ri të koronavirusit (Covid-19) do t’i transferojë në mjedis virtual.

1418981
Turqia organizon panaire në mjedis virtual

Ministria e Tregtisë njoftoi se panairet e shtyra ose të anuluara gjatë epidemisë së llojit të ri të koronavirusit (Covid-19) do t’i transferojë në mjedis virtual.

Ministrja e Tregtisë, Ruhsar Pekcan tha se për shkak të epidemisë që preku të gjithë botën, lëvizja dhe mundësitë e kontaktit të botës së biznesit ishin të kufizuara në një shkallë globale dhe se panairet tregtare u vonuan ose u anuluan.

Duke shprehur se metodat e marketingut digjital dhe platformat e tregtimit virtual janë bërë më të rëndësishme në këtë proces, Pekcan deklaroi se promovimi i kompanive pjesëmarrëse dhe produkteve të tyre përmes panaireve virtuale, të gjitha seminareve dhe takimeve online midis këtyre kompanive dhe blerësve dhe aktivitetet digjitale siç janë panelet, do të kalojë në platformë virtuale.

Ruhsar Pekcan deklaroi se panairet virtuale, të cilat do të fillojnë me panairin e këpucëve dhe lëkurës "Shoedexpo" në datat 1-3 qershor, do të vazhdojnë me "Panairin e Makinerive Bujqësore Agrivirtual" të organizuar që do të mbahet me kontributet e softuerve vendor dhe kombëtar mes 22-26 qershorit.

Duke sqaruar se vizitorët do të jenë në gjendje të vizitojnë zonën e panairit në 3 dimensione me "Panairin e Makinerive Bujqësore Agrivirtual", kompanitë do të kenë mundësinë për të biseduar me video me vizitorët e tyre, ndërsa vuri në dukje se mbi 100 eksportues të makinerive bujqësore do të takohet me më shumë se 300 klientë global.

 


Lajme të ngjashme