Turqia përgatit një program të ri financimi për punësimin

Ministri i Thesarit dhe i Financave, Berat Albayrak tha të hënën se ata do ta realizojnë shumë lehtë objektivin e këtij viti për inflacionin, 8,5 për qind, falë qëndrimit të vendosur që kanë ndërmarrë.

1374880
Turqia përgatit një program të ri financimi për punësimin

Ministri i Thesarit dhe i Financave, Berat Albayrak tha të hënën se ata do ta realizojnë shumë lehtë objektivin e këtij viti për inflacionin, 8,5 për qind, falë qëndrimit të vendosur që kanë ndërmarrë.

Në fjalën që mbajti në një takim me përfaqësuesit e biznesit në Denizli, ministri tha se Turqia është një vend i fortë dhe me këmbë në tokë.

Albayrak ndau me të pranishmit edhe informacionin se ata kanë përgatitur një program të ri financimi për ekonominë e vendit në mënyrë që të mbështesin sektorin e tekstilit dhe veshjeve të gatshme në punësimin, vlerën e shtuar dhe eksportet.

 


Lajme të ngjashme