Turqi - Kampioni i rritjes së eksportit është sektori i mbrojtjes dhe aviacionit

Sektori i mbrojtjes dhe aviacionit, në gjysmën e parë të këtij viti, në krahasim me një vit më parë, rriti me 41,4% eksportin duke e çuar atë në 1,3 miliardë dollarë.

Turqi - Kampioni i rritjes së eksportit është sektori i mbrojtjes dhe aviacionit

Sektori i mbrojtjes dhe aviacionit, në gjysmën e parë të këtij viti, në krahasim me një vit më parë, rriti me 41,4% eksportin duke e çuar atë në 1,3 miliardë dollarë.

Me një rritje prej 17,8%, Shtetet e Bashkuara të Amerikës zunë vendin e parë në shitjen e jashtme të këtij sektori, përkatësisht me 403 milionë e 583 mijë dollarë.Lajme të ngjashme