Çavusoglu në Katar për Forumin e 18-të të Doha-s

Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlyt Çavushollu (Mevlüt Çavuşoğlu) shkoi në Katar për të marrë pjesë në Forumin e 18-të të Doha-s.

1107456
Çavusoglu në Katar për Forumin e 18-të të Doha-s

Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlyt Çavushollu (Mevlüt Çavuşoğlu) shkoi në Katar për të marrë pjesë në Forumin e 18-të të Doha-s.

Çavushollu pas takimeve në Azerbajxhan kaloi në Katar.

Ai do të marrë pjesë në Forumin e 18-të të Doha-s dhe do të zhvillojë takime dypalëshe.

Nga ana tjetër, Ministri Çavushollu zhvilloi një bisedë telefonike me Sekretarin e Përgjithshëm të Kombeve të Bashkuara, Antonio Guterres.

Nuk janë dhënë informacione në lidhje me brendësinë e bisedës.

 


Lajme të ngjashme