Lira turke monedha më e vlerësuar në 7 ditët e fundit, +4% në raport me dollarin amerikan

“The Spectator Index”, një llogari e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në median sociale, ka renditur monedhat që janë vlerësuar dhe zhvlerësuar më shumë karshi dollarit në datat 2-9 qershor...

Lira turke monedha më e vlerësuar në 7 ditët e fundit, +4% në raport me dollarin amerikan

Lira turke ka rezultuar njësia monetare që ka fituar më tepër vlerë në raport me dollarin amerikan gjatë javës së fundit.

“The Spectator Index”, një llogari e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në median sociale, ka renditur monedhat që janë vlerësuar dhe zhvlerësuar më shumë karshi dollarit në datat 2-9 qershor.

Sipas renditjes në fjalë, njësia monetare më e vlerësuar përballë dollarit amerikane gjatë një jave është lira turke, me +4%.Lajme të ngjashme