Tesla sivjet vjen në Turqi

Prodhuesi ndërkombëtar i makinave elektrike “Tesla” me seli në Shtetet e Bashkuara të Amerikës (ShBA) këtë vit do të hyjë në tregun turk.

Tesla sivjet vjen në Turqi
tesla-model-s-bentley-red-gloss-carbon.jpg
Tesla_02.jpg
Tesla_04.jpg
tesla-model-r-front1.jpg
Tesla model 3.jpg
Tesla Roadster.jpg

“Kemi në plan që Tesla-n brenda këtij viti ta fusim në tregun e Turqisë”, shkruan ortaku themelues dhe shefi ekzekutiv (CEO) i kompanisë “Tesla”, Elon Musk në një postim që ka bërë në llogarinë e tij në Twitter.

“E dua vendin tuaj dhe do të jem personalisht atje kur makina të hyjë në treg”,- thotë miliarderi amerikan.Lajme të ngjashme