Blair: Brexit duhet të ndalet sepse dëmton ekonominë britanike

Ish kryeministri britanik Tony Blair vazhdon të prononcohet kundër Brexit.

Blair: Brexit duhet të ndalet sepse dëmton ekonominë britanike

Ish kryeministri britanik Tony Blair, në një artikull të publikuar të shtunën nga Instituti për Ndryshme Globale, shkruan se liderët e BE-së mund të bien dakord për reforma me të cilat do të mbanin Britaninë e Madhe në BE.

Ndërkohë në një tjetër prononcim Blair tha se për çdo ditë “ai prezanton prova të reja për dëmin e Brexit-it”, duke përmendur ngadalësimin e rritjes ekonomike dhe uljen drastike të vlerës së Sterlinës, që filluan të marrin përshkallëzim pas referendumit të vitit 2016 për dalje nga BE-ja.Lajme të ngjashme