Numri i turistëve të ardhur në Stamboll shënon rritje të vazhdueshme në krahasim me vitin e kaluar

Numri i turistëve që kanë vizituar Stambollin gjatë muajit prill në krahasim me të njëjtin muaj të vitit të kaluar u rrit me 16,8% duke kapur shifrën e 835 mijë turistëve.

Numri i turistëve të ardhur në Stamboll shënon rritje të vazhdueshme në krahasim me vitin e kaluar

Numri i turistëve që kanë vizituar Stambollin gjatë muajit prill në krahasim me të njëjtin muaj të vitit të kaluar u rrit me 16,8% duke kapur shifrën e 835 mijë turistëve.

Numri i turistëve që vizituan Stambollin në muajin prill të vitit të kaluar ishte 715 mijë.

4 muajt e parë të këtij viti Stambolli është vizituar nga 2 milionë e 727 mijë turistë.

E parë nga radhitja e nacionaliteteve që është vizituar Stambolli gjermanët zënë vendin e parë me 9% dhe pasohen nga iranianët me 7,2%, arabo sauditët me 4,4%, rusët 4,2%, irakianët me 4%, anglezët 3,6%, ukrainasit 3,5%, francezët 3,3%, holandezët 2,7%, amerikanët 2,6%, kuvajtianët 2,2%, azerbajxhanasit 2,2%, algjerianët 2,1%, kinezët 2%, turkmenët 2% dhe vendet e tjera 45%.  Lajme të ngjashme