Parisi dhe Berlini kërkojnë më shumë integrim të eurozonës

Ministri francez i Ekonomisë, Bruno Le Maire dhe homologu i tij gjerman i Financave, Wolfgang Schauble njoftuan sot krijimin e një grupi pune për të ecur më shpejtë dhe më larg në integrimin e zonës euro.

736761
Parisi dhe Berlini kërkojnë më shumë integrim të eurozonës

“Ne kemi rënë dakord që të ngremë për herë të parë një grup pune mes Wolfgang Schauble dhe mua që do të ketë për vokacion të prezantojë propozime shumë konkrete për të progresuar në integrimin e eurozonës”, njoftoi në Berlin Le Maire, duke cituar çështje të konvergjencës fiskale, të koordinimit të politikave ekonomike dhe të investimeve të përbashkëta.Lajme të ngjashme