Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Në 2017-n, Saranda do të jetë një port kryesor i Mesdheut

Porti i Sarandës në Shqipëri pritet të jetë një nga portet kryesore të ankorimit të mjeteve detare në Mesdhe vitin e ardhshëm.

Në 2017-n, Saranda do të jetë një port kryesor i Mesdheut

Porti i Sarandës në Shqipëri pritet të jetë një nga portet kryesore të ankorimit të  mjeteve detare në Mesdhe vitin e ardhshëm.

Kjo do të sjellë  dhe shtimin e turistëve të huaj që do të vizitojnë  Shqipërinë.Lajme të ngjashme