Fitorja e Trump shkakton paqëndrueshmëri të tregut

Bursa amerikane pritet të përfshihet nga një paqëndrueshmëri si rezultat i zgjedhjes së Donald Trumpit.

Fitorja e Trump shkakton paqëndrueshmëri të tregut

Bursa amerikane pritet të përfshihet nga një paqëndrueshmëri si rezultat i zgjedhjes së Donald Trumpit për president të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (SHBA), deklaroi për Anadolu Agency (AA) presidenti i kompanisë amerikane për tregtim “Goldman Management”, Steve Goldman. 

“Ka një paqëndrueshmëri e cila e shoqëron presidencën e Trumpit”, deklaroi Goldman. 

“Ai i thotë disa gjëra të cilat nuk mund të kapërdihen, dhe këtë e bënë për çdo ditë përmes sulmeve dhe komenteve. Është shumë e vështirë për një menaxhues parash të kuptojë se çfarë do të dalë nga goja e tij”, tha ai. Lajme të ngjashme