Vazhdon norma e ulët e interesit në eurozonë

Peter Praet, ka deklaruar se norma e ulët e interesit në Eurozonë do të vazhdojë për një kohë të gjatë.

Vazhdon norma e ulët e interesit në eurozonë

Kryekonomisti dhe anëtari i Bordit Drejtues të Bankës Qendrore Evropiane (ECB), Peter Praet, ka deklaruar se norma e ulët e interesit në Eurozonë do të vazhdojë për një kohë të gjatë. 

Fjalimi rreth politikave të ECB dhe masave të e fundit të marra nga ky institucion i bërë në Madrid të Spanjës, është publikuar në ueb-faqen e Bankës Qendrore Evropiane.Lajme të ngjashme