Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Irani ndërprenë furnizimin me energji elektrike për Irakun

Këtë e bëri të ditur zëdhënësi i Ministrisë së Energjisë Elektrike të Irakut, Muhammed Fethi.

Irani ndërprenë furnizimin me energji elektrike për Irakun

Irani ka ndërprerë furnizimin me energji elektrike për Irakun.

Këtë e bëri të ditur zëdhënësi i Ministrisë së Energjisë Elektrike të Irakut, Muhammed Fethi.

"Irani mbrëmë ndërpreu furnizimin e energjisë elektrike për Irakun prej 800 megavat. Furnizimi bëhej nga linja Hurremshehr-Basra dhe Kerhat el-Emar", deklaroi Fethi.Lajme të ngjashme