Gjykata izraelite shpall fajtorë katër francezë për mashtrim ndërkombëtar

Gjykata izraelite njoftoi se ka shpallur fajtorë katër francezë me akuzën për mashtrim me përvetësimin e emrave të kompanive të mëdha dhe organizatave evropiane për abuzime ndaj të tjerëve.

507078
Gjykata izraelite shpall fajtorë katër francezë për mashtrim ndërkombëtar

“Shuma e përvetësimeve financiare të kryera nga një rrjet me seli në Izrael, por edhe me degë në mbarë botën, shkon deri në 9,11 milionë euro”, referuar disa dokumenteve të publikuara nga Ministria izraelite e Drejtësisë.

Sipas dokumenteve të publikuara nga gjykata izraelite, përvetësuesit e dyshuar kishin një interes të veçantë për sportin dhe futbollin.Lajme të ngjashme