Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Kompania ruse kërkon rritje për kuotën e të punësuarve turq

Kompania ruse kërkon rritje për kuotën e të punësuarve turq

Kompania ruse kërkon rritje për kuotën e të punësuarve turq

Kompania ruse që ndërton komplekset dhe stadiumin për Kupën Botërore FIFA 2018 që planifikohet të zhvillohet në Rusi, kërkon të punësojë 1 mijë punonjës turq.

Kompania ruse "Crocus İnternational" ka aplikuar tek prefektët e Rostov dhe Kaliningrad për të rritur kuotën për punonjësit turq.

Kurse Ministria e Punës dhe Çështjeve Sociale të Rusisë që është organi përgjegjës për kuotën e punonjësve të huaj, ka kërkuar nga autoritetet lokale arsyen e kërkesës për rritjen e kuotës së punonjësve turq.

Sipas deklaratës së bërë nga Ministria, nëse kërkesa vlerësohet e drejtë atëherë do të sigurohet rritja e numrit të punonjësve turq.Lajme të ngjashme