Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Nuk ka ulje në eksportin e Turqisë drejt Rusisë

Minsitri turk i Tregtisë dhe Doganave, Tufenkçi bëri të ditur se përkundër uljes, eksporti turk në Rusi ka tendencë në rritje.

Nuk ka ulje në eksportin e Turqisë drejt Rusisë

Ministri i Tregtisë dhe Doganave, Bulent Tufenkçi bëri të ditur se sipas të dhënave të fundit të periudhës 1-15 dhjetor, eksporti turk drejt Rusisë nuk është ulur, përkundrazi ka tendenca në rritje.

Tufenkçi në përgjigje të pyetjeve të gazetarëve ka thënë se “Rusia hoqi dorë nga kufizimi i importit të disa produkteve dhe filloi ti importoj sërish”.

Ndërkaq në pyetjen se “Çfarë mendoni?”, Ministri Tufenkçi tha: “Besoj se kjo embargo do të hiqet gradualisht”. Rusia ashtu si në shumicën e produkteve nuk hoqi dorë nga blerja e produkteve industriale si këpucët, lavatriçet, lavapjatat dhe furrat.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme