Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Turqia adresa e vetme për Kongrese, Stambolli i pari në botë

Turqia, në fushën e turizmit nuk bën të dëgjohet për të vetëm me rërën, diellin dhe detin por edhe me historinë, kulturën dhe kongreset.

Turqia adresa e vetme për Kongrese, Stambolli i pari në botë

Qendrat e Kongreseve në Antalya, Ankara, Izmir, Bursa, Kusadasi e më gjerë, mirëpresin dhjetëra kongrese ndërkombëtare përgjatë gjithë vitit, ndërkohë që Stambolli bie në sy qyteti që përball fluksin më të madh të kongreseve.

Presidenti i Unionit të Agjencive Turke të Udhëtimit (TÜRSAB), Basharan Ullusoj (Başaran Ulusoy) tha se Stambolli duke mirëpritur mbi 113 aktiviteteve me mbi 500 delegatë secili, ka zënë vendin e parë në botë.

“Turistët që vijnë për turizmin e kongreseve shpenzojnë mbi 2 500 dollarë dhe në këtë mënyrë përjetohet një zhvillim më i shpejtë i këtij sektori”.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme