Redukto shpenzimet e panevojshme dhe ndihmo personat në nevojë

Fondacioni i Ndihmës Humanitare të Turqisë për të “Drejtat dhe Liritë e Njeriut” (IHH), ka nisur fushatën dimërore me pjesëmarrjen e më shumë se një mijë organizatave të shoqërisë civile për tu ardhur ndihmë nevojtarëve në të katër anët e botës.

416750
Redukto shpenzimet e panevojshme dhe ndihmo personat në nevojë

Kryesisht në Siri, por edhe në shumë vende të botës po përjetohet një mungesë e theksuar ushqimi.

Një pjesë e madhe nevojat për ushqim të viktimave të luftës civile në Siri, po plotësohen nga disa shtresa të ndryshme të ndjeshme të Turqisë.

Cilido që është i interesuar për të kontribuar në ndihma është i rekomanduar të kontaktojë me fondacionin IHH.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme