Të huajt preferojnë markat turke

Nesër në qendrën e panaireve CRN në Stamboll hap dyert për vizitorët Panairi i “Franching dhe Filialet e Markave – Dëshiron të jesh filiali im?” (Bayim Olur Musun?).

Të huajt preferojnë markat turke

Këtë vit pritet të marrin pjesë 400 firma, nga të cilat shumica do të jenë të huaja. Firmat që kërkojnë të japin “Franchise” kanë shfaqur një interes të madh ndaj panairit, që do të zhvillohet në datat 15-18 tetor.

Qindra sipërmarrës të huaj të interesuar me markat turke kanë ardhur në Turqi për të parë nga afër mundësitë investuese.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme