Paralajmërimi i Erdoganit i sjell Thesarit 685 milionë dollarë

Turqia ka dalë e fituar nga tenderi për teknologjinë 4,5G, që do ta ngrejë infrastrukturën e internetit në të njëjtin nivel me vendet më të zhvilluara të botës.

Paralajmërimi i Erdoganit i sjell Thesarit 685 milionë dollarë

Falë paralajmërimit të Presidentit Recep Tayyip Erdogan për të mos humbur kohë me teknologjinë 4G dhe për të kaluar direkt në 5G, fitimi i shtetit është rritur me 2 miliardë lira turke (685 milionë dollarë) në krahasim me kursin e majit.

Kështu, të ardhurat e Thesarit të Shtetit kanë arritur nga 11,3 miliardë lira turke (3,837 miliardë dollarë) në 13,2 miliardë lira turke (4,522 miliardë dollarë).


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme