Investitorët e huaj interesohen me Bursën e Stambollit

Drejtori i Përgjithshëm i “Bursës së Stambollit”, Tuncay Dinç thotë se ka marrë oferta nga investitorë të huaj të cilën duan të bëhen ortakë të Bursës, sipas lajmit të gazetës turke “Star”.

Investitorët e huaj interesohen me Bursën e Stambollit

Drejtori i Përgjithshëm i “Bursës së Stambollit”, Tuncay Dinç tha se një investitor i huaj menjëherë pas mbajtjes së zgjedhjeve legjislative në Turqi ka kërkuar të bëhet ortak në Bursën e Stambollit, dhe pa kaluar shumë kohë një ofertë të ngjashme ka ardhur edhe nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme