FMN pret diskutime të vështira për planin e ndihmës për Greqinë

Fondi Monetar Ndërkombëtar (FMN) theksoi të enjten se diskutimet për një plan të ri ndihme për Greqinë pritet të jenë të vështira dhe do të nevojitet fillimisht një angazhim konkret i evropianëve për lehtësimin e borxhit grek.

FMN pret diskutime të vështira për planin e ndihmës për Greqinë

“Rruga pritet të jetë shumë e vështirë, ne jemi vetëm në fillim të procesit”, deklaroi zëdhënësi i FMN-së, Gerry Rice, duke shtuar se pjesëmarrja e ardhshme e Fondit Monetar Ndërkombëtar për shpëtimin e Greqisë do të varet nga përfundimi i diskutimeve të ardhshme mbi reformat dhe borxhin.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme