Në 13 vitet e fundit eksporti u rrit për 13%

Ministri i Ekonomisë së Turqisë, Nihat Zeybekçi i bëri një vlerësim rrjedhës së ekonomisë të viteve të fundit

379315
Në 13 vitet e fundit eksporti u rrit për 13%

Ministri i Ekonomisë së Turqisë, Nihat Zeybekçi i bëri një vlerësim rrjedhës së ekonomisë të viteve të fundit.

Duke e bërë të ditur se eksporti është rritur për 3,8% në krahasim me vitin e kaluar, Ministri Zeybekçi tha: “Turqia ndodhet mu në mes të udhëkryqit botëror të burimeve të energjisë dhe lëndëve të para, të besimeve, rrugëve të tregtisë dhe atyre kulturore".

Ministri Zeybekçi në mes tjerash bëri të ditur se "Turqia në këtë mënyrë aq sa është në avantazh, aq është edhe e ekspozuar edhe ndaj problemeve, por ne vazhdojmë të mbetemi një pikë e besueshme në rajonin tonë”.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme