Slogani i ri i promovimit: Turqi-Zbulo Potencialin

Në një mbledhje të zhvilluar në Stamboll, Ministri i ekonomisë së Turqisë, Nihat Zeybekçi duke rikujtuar qarkoren e publikuar në Fletoren zyrtare, bëri të ditur se vendi do të promovohet me sloganin e ri.

Slogani i ri i promovimit: Turqi-Zbulo Potencialin

Ai tha se Turqia vitet e fundit ka realizuar ndryshime të rëndësishme si në fushën ekonomike ashtu edhe në atë social-kulturore.
Zejbekçi u shpreh se tashmë marka, slogani dhe logoja e Turqisë “Turkey- discover the potantial’ do të përdoret në të gjitha aktivitetet e promovimit të vendit.
Ministri i ekonomisë tha se qëllimi i tyre është të shpjegojnë në mënyrën e duhur fuqinë e Turqisë dhe vizionin për të ardhmen.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme