Lufthansa paralajmëron grevë të re

Sindikata e pilotëve të Lufthansa-s Cockpit (VC) u ka bërë thirrje pilotëve të dalin në grevë nga ora 13:00 sipas orës lokale të së hënës deri në mesnatën e së mastës.

163055
Lufthansa paralajmëron grevë të re

Sindikata e pilotëve të Lufthansa-s Cockpit (VC) u ka bërë thirrje pilotëve të cilët janë pjesë e saj për grevë nga ora 13:00 sipas orës lokale të së hënës deri në mesnatën e së mastës.

Kjo është greva e 6-të e cila bëhet për shkak të mosmarrëveshjeve në kuadrin e daljes në pension të 5400 pilotëve ndërmjet sindikatës dhe kompanisë ajrore.

Në grevat e muajit mars dhe prill Lufthansa anulloi rreth 3800 fluturime dhe kostoja e këtyre grevave ishte plot 60 milionë Euro.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme