Turqi – Importet e energjisë më shumë se 180 miliardë dollarë

Në bazë të Programit Ekonomik Afatmesëm të qeverisë në tre vitet e ardhshme fatura e importit të energjisë do ti kushtojë Turqisë gjithsej 181.3 miliardë dollarë

Turqi – Importet e energjisë më shumë se 180 miliardë dollarë

Ligji mbi importin e energjisë Turqisë do ti kushtojë deri në 181.3 miliardë dollarë vetëm për tre vitet e ardhshme dhe shifrat bëhen të ditura në përmbajtjen e Programit Ekonomik Afatmesëm.

Programi Ekonomik për periudhën 2015 deri 2017 u bë publik të mërkurën nga Zëvendëskryeministri Ali Babaxhan.

Sipas programit në fjalë rreth 56 miliardë dollarë pritet të shpenzohen për importet e energjisë deri në fund të këtij viti.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme