Rreth 2 milionë turistë vizitojnë tarracat e Pamukalesë

Numri i vizitorëve që kanë ardhur sivjet në Pamukale është rritur me një shifër rekord prej 10% në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar duke e ngritur në 2 milionë numrin e turisteve.

Rreth 2 milionë turistë vizitojnë tarracat e Pamukalesë

Një numër rekord turistësh ka vizituar këtë vit parajsën e bardhë.

Tarracat e Denizlisë, ujërat kuruese dhe ndërtesat historike kanë bërë që Pamukkaleja të vizitohet nga rreth 2 milionë turistë në këtë sezon.

Emri i qytetit antik historik është Hierapolis... Këtu gjendet edhe pishina antike, që besohet se i ka dhënë bukurinë Kleopatrës...

Po këtu mundë gjeni edhe tarracat e bardha të pakrahasueshme...

Numri i vizitorëve që kanë vizituar Pamukalenë është rritur me një shifër rekord prej 10% në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar duke shkuar në 2 milionë.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme