Turistët e huaj në Shqipëri: Do të rikthehemi sërish

Turistët e huaj janë të kënaqur nga shërbimi, mirësjellja dhe mikpritja që gjejnë në Shqipëri.

Turistët e huaj në Shqipëri: Do të rikthehemi sërish

Agjencia Kombëtare e Turizmit realizoi një anketim në plazhet e Jugut, mbi hyrjen dhe kushtet e qëndrimit në bregdetin shqiptar.

Kryesisht turistët e intervistuar u shprehën të kënaqur nga mirësjellja dhe mikpritja e ofruar, të mrekulluar nga bregdeti, sidomos ai në jug.

Ndërkohë ndërtimet pafund dhe hera herës të shëmtuar ishin një gjë e që i binte lehtësisht në sy.

Sugjerimi i tyre përgjithësisht kishte të bënte me ruajtjen e balancës në ndërtime në raport me natyrën duke i dhënë përparësi sigurisht kësaj të fundit. Ata u shprehën se do të vizitojnë Shqipërinë përsëri sezonin e ardhshëm veror.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme