Nisin punimet në autostradën Prishtinë- Hani i Elezit

Me një ceremoni përurimi zhvilluar më 3 korrik 2014 në fshatin Uglar të Fushë Kosovës, afër nyjës lidhëse të Autostradës së Kombit, filluan punimet për ndërtimin e autostradës Prishtinë-Hani i Elezit. Rruga është 60 kilometra e gjatë dhe ndërtimi i autos

Nisin punimet në autostradën Prishtinë- Hani i Elezit

Në 1 korrik u bë e ditur se mes qeverisë së Republikës së Kosovës, përkatësisht Ministrisë së Infrastrukturës, dhe konsorciumit fitues Bechtel&Enka u nënshkrua kontrata për ndërtimin e autostradës së re Prishtinë-Hani i Elezit. Rruga 60-kilometërshe do të kushtojë 600 milionë euro dhe pritet të përfundojë për rreth 42 muaj.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme