Aeroporti i Stambollit thyen rekord

Aeroporti ndërkombëtar “Ataturku” në Stamboll, në datën 1 maj ka thyer rekordin e të gjitha kohërave për avionët dhe pasagjerët.

Aeroporti i Stambollit thyen rekord

Aeroporti “Ataturk” në Stamboll, muajin maj e filloi me trafikun më të madh të realizuar deri më sot.

Në datën 1 maj ky aeroport ka operuar ngritjen dhe zbritjen e 1 267 avionëve.

Ndërsa numri i pasagjerëve arriti në 130 mijë e 794 persona.
Në Aeroportin ndërkombëtar të Stambollit “Ataturku” brenda 24 orëve ngrihen dhe ulen mesatarisht 1 mijë avionë.

 


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme