"Standard and Poor’s" ul vlerësimin kreditor të Rusisë

Agjencia e vlerësimit ”Standard and Poor’s” uli sot vlerësimin e pagesave të kredive të Rusisë nga “BBB” në “BBB-” dhe ruajti perspektivën e saj në shifër negative për shkak të tensioneve në rritje mes Rusisë dhe Ukrainës.

87836
"Standard and Poor’s" ul vlerësimin kreditor të Rusisë

“Situata e tendosur gjeopolitike mes Rusisë dhe Ukrainës mund të paraqesë rezultate shtesë të rëndësishme të ekonomisë ruse, të kapitaleve të huaja dhe kombëtare dhe mund të dobësojë në mënyrë të papritur perspektivat tashmë të dobësuara të rritjes ekonomike”, njoftoi agjencia "S&P" në një komunikatë.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme