Brazil 2014 - Kalendari i ndeshjeve dhe klasifikimi në Grupin A

Kalendari i ndeshjeve dhe klasifikimi në Grupin A në turin e parë të Botërorit 2014 është:

Brazil 2014 - Kalendari i ndeshjeve dhe klasifikimi në Grupin A

E enjte:

Brazil - Kroaci 3-1

Klasifikimi: 

                    P N F B H GSH GP dif

1. Brazil        3 1 1 0 0   3     1   2
2. Kamerun   0 0 0 0 0   0     0   0
3. Meksikë    0 1 0 0 1   1     3  -2
4. Kroaci       0 0 0 0 0   0     0   0

Kalendari:

13/06 (18.00): Meksikë - Kamerun
17/06 (21.00): Brazil - Meksikë
18/06 (24.00): Kamerun - Kroaci
23/06 (22.00): Kamerun - Brazil
23/06 (22.00): Kroaci - Meksikë

 Programi i ndeshjeve të 13 qershorit:

18.00 Meksikë - Kamerun (Grupi A)
21.00 Spanjë - Holandë (Grupi B)
24.00 Kili - Australi (Grupi B)


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme