Irak – 4 të vdekur nga shpërthimi i bombës në Basra

Si pasojë e sulmit terrorist në qytetin e Basrës në jug të Irakut kanë humbur jetën 4 persona dhe katër të tjerë u shtruan në spital tha Prefekti i Basrës, Esad Idani.

1744192
Irak – 4 të vdekur nga shpërthimi i bombës në Basra

Si pasojë e sulmit terrorist në qytetin e Basrës në jug të Irakut kanë humbur jetën 4 persona dhe katër të tjerë u shtruan në spital tha Prefekti i Basrës, Esad Idani për agjencinë zyrtare irakiane të lajmeve (INA).

Kurse Rrjeti Mediatik i Sigurisë, i varur nga Qeveria e Irakut tha se mjeti shpërthyes ishte vendosur në një motoçikletë.

Forcat e sigurisë vazhdojnë hetimet në vendin ku ndodhi shpërthimi.

Deri tani përgjegjësinë e sulmit nuk e ka marrë asnjë organizatë.Lajme të ngjashme