Siri – Komandot turke neutralizuan 4 terroristë të PKK/YPG-së

Bëhet e ditur se forcat turke të sigurisë kanë neutralizuar 4 pjesëtarë të organizatës separatiste terroriste PKK/YPG, të cilët hapën zjarr provokues ndaj zonës operative “Burimi i Paqes” në Siri.

1743505
Siri – Komandot turke neutralizuan 4 terroristë të PKK/YPG-së

Bëhet e ditur se forcat turke të sigurisë kanë neutralizuar 4 pjesëtarë të organizatës separatiste terroriste PKK/YPG, të cilët hapën zjarr provokues ndaj zonës operative “Burimi i Paqes” në Siri.

Në një deklaratë të bërë nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare thuhet: “4 pjesëtarë të organizatës separatiste terroriste PKK/YPG, të cilët hapën zjarr provokues dhe tentuan të infiltrohen në zonën operative ‘Burimi i Paqes’ në Siri, u neutralizuan nga komandot tona heroike.”

Në mes tjerash në mesazh theksohet se lufta kundër terrorizmit po vazhdon me vendosmëri.Lajme të ngjashme