Le Drian mirëpriti në Paris homologët e tij azerbajxhanas dhe armen

Ministri i Jashtëm francez, Jean-Yves Le Drian theksoi se ata duan të vazhdojnë dialogun me Azerbajxhanin dhe Armeninë.

1732629
Le Drian mirëpriti në Paris homologët e tij azerbajxhanas dhe armen

Ministri i Jashtëm francez, Jean-Yves Le Drian mirëpriti në kryeqytetin e vendit të tij, Paris ministrin e Jashtëm të Azerbajxhanit Ceyhun Bayramov dhe ministrin e Jashtëm armen Ararat Mirzoyan.

Le Drian pati takime të ndara Bayramov dhe Mirzoyan, një vit pas Luftës së Dytë të Karabakut.

Më pas u mbajt një takim trepalësh nën patronazhin e Grupit të Minskut, pjesë e Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE).

Le Drian tha në këtë takim se ata donin të ndihmonin në forcimin e dialogut midis palëve dhe ndërtimin e paqes së qëndrueshme në Kaukazin e Jugut.

Ministri francez po ashtu theksoi se ata dëshirojnë që ta vazhdojë dialogun me Azerbajxhanin dhe Armeninë.Lajme të ngjashme