Sergey Lavrov bisedon me ministrin e Jashtëm të Izraelit, Yair Lapid

Ministri i Jashtëm rus, Sergey Lavrov zhvilloi një bisedë telefonike me ministrin e Jashtëm të Izraelit, Yair Lapid.

1723827
Sergey Lavrov bisedon me ministrin e Jashtëm të Izraelit, Yair Lapid

Ministri i Jashtëm rus, Sergey Lavrov zhvilloi një bisedë telefonike me ministrin e Jashtëm të Izraelit, Yair Lapid.

Sipas një komunikate me shkrim të bërë nga Ministria e Punëve të Jashtme e Rusisë, Lavrov dhe Lapid në kuadër të 30-vjetorit të marrëdhënieve diplomatike ndërmjet Rusisë dhe Izraelit, diskutuan marrëdhëniet bilaterale.

Gjatë bisedës u shkëmbyen mendime edhe për çështje ndërkombëtare dhe rajonale, përfshirë marrëveshjen bërthamore të Iranit.Lajme të ngjashme