Draghi-Putin, një bisedë telefonike me në qendër marrëdhëniet dypalëshe dhe Afganistanin

Kryeministri italian, Mario Draghi zhvilloi një bisedë telefonike me Presidentin rus Vladimir Putin.

1721815
Draghi-Putin, një bisedë telefonike me në qendër marrëdhëniet dypalëshe dhe Afganistanin

Kryeministri italian, Mario Draghi zhvilloi një bisedë telefonike me Presidentin rus Vladimir Putin.

Kryeministria italiane bëri një deklaratë me shkrim në lidhje me telefonatën mes Draghit dhe Putinit.

Në deklaratë u tha se Draghi dhe Putini diskutuan përgatitjet për Samitin e Liderëve të G20, që do të mbahet javën e ardhshme si dhe veçanërisht zhvillimet e fundit në krizën në Afganistan dhe marrëdhëniet Itali-Rusi.Lajme të ngjashme